Start verkoop fase 2

Start verkoop fase 2
Reserveer alvast donderdag 17 september 2020 in je agenda, want op deze dag zal de digitale verkoop officieel van start gaan! Op deze dag zal alle verkoopinformatie vanaf 12.00 uur online te downloaden zijn op onze site www.rodenrijsevelden.nl

In fase 2 gaan we in verkoop met 26 woningen bestaande uit twee-onder-een-kap en vrijstaande woningen met een vanaf prijs van € 585.000,- V.O.N.
 
Wij nodigen je graag uit op 17 september op het kantoor van Lagerweij en Fonk makelaars aan de Bergweg-zuid 70 in Bergschenhoek vanaf 13.30 uur tot 20.00 om binnen te lopen om een fysieke brochure op te halen. Aangezien de richtlijnen met betrekking tot Covid-19 nog steeds van kracht zijn, zal er geen mogelijkheid zijn voor (korte) vragen. Mocht je naar de start verkoop komen dan vragen wij ook aan jou om je aan deze richtlijnen te houden.

Voor alle vragen over het project staat de makelaar je graag telefonisch te woord vanaf 18 september 2020. 


*We willen je erop wijzen dat het voor de toewijzing van de woningen niet uitmaakt of je naar de inloopdag komt, aangezien deze alleen georganiseerd wordt om een fysieke brochure in ontvangst te nemen.