Start Verkoop fase 1

Start Verkoop fase 1

Donderdag 25 juni 2020


Reserveer alvast donderdag 25 juni 2020 in je agenda, want op deze dag zal de digitale verkoop officieel van start gaan! Op deze dag zal alle verkoopinformatie vanaf 12.00 uur online te downloaden zijn op onze site.

In fase 1 gaan we in verkoop met 54 woningen bestaande uit rijwoningen, twee-onder-een-kap- en drie-onder-een-kapwoningen en enkele vrijstaande woningen met een vanaf prijs voor de rijwoningen van € 375.000,- V.O.N.
 

Blader jij het liefst door een papieren brochure van dit fantastische project? Wij nodigen je dan graag uit om langs te rijden bij de projectlocatie tijdens de Drive thru op donderdag 25 juni tussen 19.00 en 21.00 uur ter hoogte van de Rodenrijseweg 295 in Berkel en Rodenrijs*. 
De Drive thru zal volgens de richtlijnen die zijn gesteld vanuit de overheid met betrekking tot Covid-19 zijn ingericht. Mocht je naar de Drive thru komen dan vragen wij ook aan jou om je aan deze richtlijnen te houden.

Voor het stellen van vragen over het project is tijdens de Drive thru geen gelegenheid. Hiervoor staat de makelaar Lagerweij en Fonk je graag telefonisch te woord vanaf 26 juni.

*We willen je erop wijzen dat het voor de toewijzing van de woningen niet uitmaakt of je naar de Drive thru komt, aangezien deze alleen georganiseerd wordt om een fysieke brochure in ontvangst te kunnen nemen.