Overeenstemming realisatie 25 sociale huurappartementen

Overeenstemming realisatie 25 sociale huurappartementen

Nieuwbouwproject Rodenrijse Velden te Berkel en Rodenrijs wordt uitgebreid met 25 sociale huurappartementen. Op 10 december jl. ondertekenden Arjan van der Neut, regiomanager van Janssen de Jong Projectontwikkeling, Frans Vink, directeur Bouwbedrijf Frans Vink en Zonen en Hanneke Vliet Vlieland, directeur-bestuurder 3BWonen uit Bergschenhoek hiervoor de overeenkomsten.

Het project wordt ontwikkeld door Project I B.V., een samenwerkingsverband van Janssen de Jong Projectontwikkeling B.V. en Vink Ontwikkeling B.V., dat verantwoordelijk is voor de realisatie van de nieuwbouwlocatie Rodenrijse Velden. Bouwbedrijf Frans Vink en Zonen uit Moordrecht zal de bouw van de huurappartementen verzorgen. Naar verwachting start de bouw in het eerste kwartaal van 2021.

Arjan: “Zowel Janssen de Jong Projectontwikkeling als Vink Ontwikkeling hebben maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog in het vaandel staan. De mens staat bij ons altijd centraal. De realisatie van sociale huurappartementen past hier goed bij. Ook bieden we 3B Wonen een AED aan die wordt aangebracht op het nieuwe gebouw. Zo dragen we graag bij aan een veilige woonomgeving.”

Hanneke:Er is in Lansingerland een groot tekort aan betaalbare huurwoningen. De ambitie van 3B Wonen is de komende 10 jaar minimaal 1000 nieuw sociale huurwoningen te bouwen. We zijn blij me deze samenwerking. Geweldig dat we op deze mooie locatie 25 prachtige, duurzame appartementen kunnen toevoegen. Wat een mooie geste om de bewoners en omwonenden deze AED aan te bieden.

Meer informatie over de verhuur van deze woningen is terug te vinden op de website van 3B Wonen: www.3bwonen.nl